GÖRELE BELEDİYESİNCE ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR!

Görele Belediyemizce alt ve üst yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Belediyemiz tarafından etkin bir planlama ve çalışma programı ile İlçemizin 60 Bin Metrekarelik alanında başlatılan ve tamamlamam alt ve üst yapı çalışmalarımız Belediye Başkanımız Tolga Erener’in kontrolünde hız kazanarak devam ediyor.

İlçemizin 60 Bin metrekarelik alanında başlattığı alt ve üst yapı çalışmalarıyla cadde ve sokaklarımızı modern bir görünüme kavuşturan Belediye Başkanımız Tolga Erener, bu kapsamdaki çalışmalarını Görele PTT Şubesi yanındaki Deniz sokakta devam ettiriyor.

Başlanan çalışmaları yerinde takip ederek, çalışmalarla ilgili olarak Belediye Başkan Yardımcımız Halil Ekiz, Fen İşleri Müdürümüz Serkan Çınar ve belediye mühendislerinden bilgi alan Belediye Başkanımız Tolga Erener, Deniz sokaktaki esnaf, vatandaşlar ve Çiçek taksi çalışanlarıyla sohbet etti.

Tüm cadde ve sokaklarda modernizasyon çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Başkanımız Erener, “Belediyemizce tüm cadde ve sokaklarımızdaki alt ve üst yapı çalışmalarımız en etkin bir şekilde devam ediyor. Şehrimizi yeniden dizayn edip, alt yapısını yenileyip, üst yapı çalışmalarıyla modern bir görünümüne kavuşturuyoruz. Buradaki esnaf vatandaşlarımızı mağdur etmemeye gayret gösteriyoruz. Belediye olarak hizmet çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.