GÖRELE GİRESUN GÜNLERİNE DAMGASINI VURDU!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresun Federasyonu tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen ve yüz binlerce Giresunlunun katıldığı Giresun Günleri’nde hemşerileriyle buluşarak hasret giderdi.

STANDIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Giresun Günleri’nde her yıl olduğu gibi bu yılda yerini alan Görele Belediyesi standımızı Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli, AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Hasan Turan, CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, İstanbul Belediye Başkanları, Giresun ve Görele’nin yetiştirmiş olduğu çok sayıda bürokrat ve işadamları şereflendirdi. Misafirlerimiz standımıza yoğun ilgi gösterdi.

Görele Belediyesi standını ziyaret eden misafirlerimizi Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener ile birlikte bizzat karşılayarak, Görele’nin kültürünün en iyi şekilde tanıtımını sağladı.

BAŞKANIMIZ HEMŞERİLERİYLE KUÇAKLAŞTI!

Standımızda yer alan 3 metre boyundaki dev kemence katılımcılar ve misafirler tarafından ilgi odağı oluştururken, yöresel yiyeceklerimiz katılımcılar ve misafirlerin damak tadına sunuldu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, standımızı ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenerek, misafirlerimizle, aklı ve gönlü Görele’de olan hemşerilerimizle aynı ortamı paylaşmanın mutluluk verici olduğunu söyledi.

GÖRELE FARKINI ORTAYA KOYDU!

10. Giresun Günleri etkinlikleri kapsamında kemençenin doğduğu topraklar Görele’yi dünyaya tanıtma imkanı bulduklarını aktaran Başkanımız Erener,  “Görele insanı için önemli olan Dondurma, Kemençe, Pide, Fındık, yöresel ürünleri önce Giresunlulara ardından ülkemiz insanına tanıtma fırsatı bulduk. Görele standına gösterilen yoğun ilgi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Görele her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde 10. Giresun Günlerine katılmıştır. Görele standıyla birlikte bir kere daha farkını ortaya koymuştur” diye konuştu.