GÖRELE İLE ÖZLEŞEN ÇAY BAHÇEMİZ YENİLENİYOR!

Belediyemiz vatandaşlarımıza nezih ve ferah ortamlar yaratmak için Taş Park Aile Çay Bahçesinde çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Yaz aylarında Görelelilerin uğrak mekanı olan Belediyemiz Taş Park Aile Çay Bahçesinde başlatılan dış ve iç mekan yenileme çalışmalarıyla vatandaşlarımıza nezih ve ferah ortamlar sunmaya hazırlanıyor.

Yapılan çevre düzenlemesiyle yeni çehre kazanmaya hazırlanan Belediyemiz Taş Park Aile Çay Bahçesinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, amaçlarının halkı memnun edecek hizmetler yaratarak, bu hizmet kalitesini arttırmak olduğunu söyledi.

Vatandaşların nezih ve ferah bir ortamda dinlenmelerini, sohbet etmelerini sağlamak olduğunu belirten Başkanımız Erener, “Vatandaşlarımızın istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda Belediye olarak hizmetlerimiz devam edecektir. Bu kapsamda vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla Taş Park Aile Çay bahçemizde çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları başlattık. Taş Park Aile Çay bahçemiz yaz, kış halkımızın hizmetinde olmaya devam edecektir” dedi.