GÖRELE STANDIMIZ GİRESUN GÜNLERİNE DAMGASINI VURDU

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresun Federasyonu tarafından bu yıl 12.cisi düzenlenen ve yüz binlerce Giresunlunun katıldığı Giresun Günleri’nde hemşerileriyle buluşarak hasret giderdi.

STANDIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Giresun Günleri’nde her yıl olduğu gibi bu yılda yerini alan Görele Belediyesi standımıza misafirlerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Görele Belediyesi standını ziyaret eden misafirlerimizi Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener bizzat karşılayarak, Görele’nin kültürünün en iyi şekilde tanıtımını sağladı.

BAŞKANIMIZ HEMŞERİLERİYLE KUÇAKLAŞTI!

Standımızda yer alan 1.5 metre boyundaki dev kemence katılımcılar ve misafirler tarafından ilgi odağı oluştururken, yöresel yiyeceklerimiz katılımcılar ve misafirlerin damak tadına sunuldu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, standımızı ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenerek, misafirlerimizle, aklı ve gönlü Görele’de olan hemşerilerimizle aynı ortamı paylaşmanın mutluluk verici olduğunu söyledi.

GÖRELE FARKINI ORTAYA KOYDU!

Giresun Günleri etkinlikleri kapsamında kemençenin doğduğu topraklar Görele’yi dünyaya tanıtma imkanı bulduklarını aktaran Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görele insanı için önemli olan Dondurma, Kemençe, Pide, Fındık, koz helvası, yöresel ürünleri önce Giresunlulara ardından ülkemiz insanına tanıtma fırsatı bulduk. Görele standına gösterilen yoğun ilgi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Görele her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde 12. Giresun Günlerine katılmıştır. Görele standıyla birlikte bir kere daha farkını ortaya koymuştur” diye konuştu