GÖRELE’DE ÇÖP TOPLAMA KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından ‘Doğayı Koruyalım’ projesiyle çöp toplama kampanyası düzenlendi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Gençlik Merkezi öğrencileri, belediye temizlik işleri ekipleri ve diğer daire amirleri ilçede bulunan sahillerde çöp toplayarak, vatandaşları uyardı.

Vatandaşların yaşadığı çevreye karşı biraz daha duyarlı olması gerektiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Kirlilik anlamında ne varsa ne yazık ki sahillerimizde mevcut. Bu görüntü bizleri çok üzdüğü gibi çevreye karşı ne kadar duyarlı olduğumuzu bizlere göstermektedir. Bu durum doğayla barışık bir yaşam tarzı değildir. Bu durumu ancak kurumlar değil, vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasıyla çözebiliriz. Daha temiz bir yaşam ve çevre için el ele verelim, çevremizi temiz tutalım” dedi.