GÖRELE’DE DASKUT İL TEMSİLCİLİĞİ KURULDU

Görele’de gönüllü gençlerden oluşan Doğal Afet ve Sağlık Arama Kurtarma Derneği (DASKUT) temsilciliği kuruldu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in mazbata törenine katıldığı Doğal Afet ve Sağlık Arama Kurtarma Derneği’nin (DASKUT) Giresun il temsilciliğini Caner Çifçi yürütecek.

Caner Çifçi ve takım arkadaşlarını kutlayan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İnsanoğlunun en güzel yapacağı işlerden biri olan ve Türkiye genelinde gönüllü olarak afetlerde, arama kurtarma ve yardım faaliyetlerinde bulunan sivil toplum örgütlerinden DASKUT‘un Giresun il temsilciliği Görele’de kuruldu. Tüm konularda eğitim alan ilçemizin 12 aslanı bundan sonra ki görevlerine hazır. Eminim ki katılımcı sayısı daha da artacaktır. İl temsilciliği mazbatasını alan Caner Çifçi ve takım arkadaşlarını tebrik ederim” dedi.