GÖRELE’DE YAPIMI TAMAMLANAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI HİZMETE GİRDİ

Görele’de yapımı tamamlanan yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasının resmi açılışı yapıldı.

Bahçelievler Mahallesinde yapımı tamamlanan bina bin 466 metrekare alan üzerine 3 kat olarak inşa edildi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasının açılışını yaparak,  polis merkezlerinin devlet otoritesinin simgesi, devletin şefkatli elinin aynası olduğunu söyledi.

Bina ile ilçenin kapsamlı emniyet müdürlüğüne sahip olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İlçemiz modern Emniyet Müdürlüğü Binasına kavuştu. İlçemize hayırlı olsun. Bu binanın ilçemize kazandırılmasında emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Görele İlçe Emniyet Müdürümüz Zekeriya Baran, yeni emniyet binasıyla ilgili bilgiler aktardı.

Görele İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının açılışına, Giresun Vali Yardımcımız Metin Maytalman, Görele Kaymakamımız Murat Özdemir, Giresun İl Emniyet Müdürümüz Fahri Aktaş, Giresun İl Emniyet Müdür Yardımcımız Ali İhsan Sağlam, siyasi parti temsilcileri, diğer daire amirleri katıldı.