GÖRELE’DE YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASININ TEMELİ ATILDI

Görele’de Emniyet Müdürlüğü yeni Hizmet Binası temel atma töreni düzenlendi.

Bahçelievler Mahallesinde yapımına başlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası 1466 metrekarelik alan üzerine toplam 3 kat olarak inşa edilecek. Binanın 400 gün içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının temel atma törenine katılarak, polis merkezlerinin devlet otoritesinin simgesi, devletin şefkatli elinin aynası olduğunu söyledi.

İlçede yıllardır ihtiyaç olan Emniyet Müdürlüğü yeni Hizmet Binasına başlanılmasının mutluluk olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Belediyemiz, kaymakamlığımız, milletvekillerimiz ve siyasi parti temsilcilerimizle beraber ortak istişare ile emniyet müdürlüğümüzü yatırım programına alındı, ihalesi yapıldı bugünde hayırlısıyla temelini atıyoruz. Çok kısa zamanda yapımı tamamlanacak olan emniyet binamız halkımızın hizmetine girecektir. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.