GÖRELELİ 13 ŞEHİDİMİZİN İSMİNİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİK

Görele’de her bir şehidimizin adına bir fidan toprakla buluştu.

Görele’de Gençlik Merkezi tarafından Belediyemiz ve Kaymakamlığımızın destekleriyle şehitler anısına fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Belediye Başkanımız Tolga Erener, öğrencilerimizle birlikte Göreleli 13 şehidimizin yazılı olan künyeleri, toprakla buluşturulan 13 ladin fidanına asıldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ise, şehitlerimizin anısını yaşatmak için çok güzel bir etkinlik düzenlendiğini belirterek, “Gençlik Merkezimizin bahçesinde 13 ladin fidanını öğrencilerimizle bir araya gelerek toprakla buluşturduk. Toprakla buluşturduğumuz fidanlara 13 şehidimizin ismini vererek, onların ebedi olarak yaşatılmasını sağladık. Şehitlerimizin hedefleri gayeleri, amaçları her zaman bizim hedefimiz, amacımız, gayemiz olacaktır. Asıl amacımız gençlerimizin şehitlerimizi unutmaması, onları her zaman hatırlamasıdır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.