GÖRELELİ BÜROKRATLARIMIZ BİR ARAYA GELDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısında Göreleli Bürokratlarımız bir araya geldi.

Samimi ve verimli gecen istişare toplantısında Kemençenin başkenti, Kemençenin doğduğu topraklar şirin ilçemiz Görele için önemli kararlar alınıp, verildi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, katılanlara teşekkür ederek, “Görele ülkemiz yönetiminde siyaset mekanizması içerisinde önemli şahsiyetlerin yetiştiği bir kenttir. Sadece siyasette değil, bürokraside de çok önemli noktalarda çok değerli hemşehrilerimiz var. Bu toplantılarımıza düzenli bir şekilde devam ettiriyoruz. Bu sayede birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirip, Görelemize her alanda katkı sunmaya gayret gösteriyoruz. Hedefimiz her zaman ki gibi ilçemizin büyümesi ve gelişmesidir. Onun için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.