GÖRELESPOR ORTAK BİR DEĞERDİR

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görelespor Kulübü Taraftar Derneği tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma gecesine katıldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediye olarak her türlü maddi ve manevi olarak Görelespor’un yanında olduklarını söyledi.

Futbol ve futbol takımlarının herkesin ortak noktası olması gerektiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görelespor hepimiz için ortak bir paydadır. Futbol üzerinden siyaset, ticaret, dedikodu üretilir ama şu bir gerçek ki şehrin insanları birbirine ötekileştirmeden bir araya gelirse o takıma sahip çıkarsa o takım her zaman kazanır. İnşallah Görelespor’da kazanan bir takım olacak. Biz buna inanıyoruz. Görelespor şuanda şansız ve talihsiz bir sezon geçiriyor. Biz takımımıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Her şey güzel olacak. Görelespor bu sezon bu ligde kalarak, gelecek sezon 3. Lige oynayacak bir takım kurulacak. Biz bunu başaracağız buna inanıyorum. Görelespor, bir elin, bir partinin, hiçbir kurumun malı değildir. Görelespor ortak bir değer, ortak bir paydadır” dedi.