GÖRELE’YE ‘GÖR-HELE YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI’ AÇILDI.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte ‘Gör-Hele Yöresel Ürünler Pazarı’ adlı işyerinin açılışını yaptı.

Hakan Gudu, Kerim Poşul, Oktay Cebeci ve Köksal Alarçin ortaklığında, Sahil Caddesi Görele – Giresun durağı karşısına açılan işyerinin açılış kurdelesini kesen Başkanımız Erener, yeni işyerinin ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Görele’nin günden güne geliştiğini, büyüdüğünü belirten Başkanımız Erener, “İlçemizin kültürel değerlerinin yanı sıra yöresel ürünlerinin yer aldığı işyerimizin açılışını yaptık. Turistlerinde yoğun ilgisini çekeceğini düşündüğümüz işyerimiz Görele halkına ve gurbette yaşayan hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Ortaklıkla kurulan işyeri sahiplerine bol kazançlar, bu ortaklığında ilelebet devam etmesini diliyorum” dedi.