GÜRCİSTAN, KAZAKİSTAN VE AZERBAYCAN HALK OYUNLARI EKİBİ KEMENÇE KÜLTÜR PARKIMIZI ZİYARET ETTİ

Gürcistan, Kazakistan ve Azerbaycan Halk Oyunları ekibi, turistlerin en uğrak mekanı haline gelen Kemençe Kültür Parkımızı ziyaret etti.

11. Uluslararası Kemençe ve Horan Festivalinde sahne alan Gürcistan, Kazakistan ve Azerbaycan Halk Oyunları ekibi, ilçemizde kültür gezisi kapsamında turistlerin en uğrak mekanı haline gelen Kemençe Kültür Parkımızı da ziyaret ederek, kemençe ile alakalı bilgiler aldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener’de Halk Oyunları Ekibinin ziyaretine eşlik ederek, ilçemizin sosyal ve kültürel anlamda tanıtımını yaptı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, halk oyunları ekibine ilçemizin kültürü olan kemençe hediye etti.

Halk oyunları ekibi de Belediye Başkanımız Tolga Erener’e ülkelerinin kültürlerinden birer hediyeler takdim etti.