GÜVENLİ TRAFİK İÇİN TUZLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR!

Görele Belediyesi ekiplerimizce kent genelindeki yollarda tuzlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Kar yağışı ve don olaylarına karşı yollarda meydana gelen buzlanmalar sonucu sürücülerin ve yayaların zorluk yaşamamaları için tüm önlemlerini alan belediye ekiplerimiz kar mesaisine devam ediyor. Belediyemiz kar sonrası oluşabilecek buzlanmaya karşı tüm mahalleler ve ara sokakların yanı sıra, toplu konut alanlarının ve araç güzergahların çıkışlarında tuzlama çalışmalarını da sürdürüyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Tuzlama çalışmalarıyla trafiğin aksamasının, oluşabilecek herhangi olumsuzlukları en aza indirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Buzlanma sonucu oluşabilecek aksaklıkların ve olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için ekip çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Başkanımız Erener, “İlçemizde yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukları ortadan kaldırmak için kontrollü bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karla mücadele çalışmalarımızda tuzlamaya ayrı bir önem veriyoruz. Böylelikle meydana gelebilecek araç kazalarını en aza indirmeyi amaçlıyoruz. Çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz” dedi.