HABABAM SINIFI OYUNCULARI GÖRELELİ HEMŞERİLERİMİZLE BULUŞTU

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Hababam sınıfının efsane oyuncularını Göreleli hemşerilerimizle buluşturdu.

Belediyemiz tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde Türk Halk Müziği sanatçılarından Sevgi Dinçer ve Mustafa Kısacık’ın söylediği birbirinden güzel şarkılar, Hababam sınıfının efsane oyuncularından Tuncay Akça, Ahmet Arıman ve Teoman Ayık’ın sunumu ve geçmiş yıllara damgasını vurmuş hababam şarkıları izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Program sonrası Belediye Başkan Vekilimiz Nahide Yayla, Belediye Başkanımız Tolga Erener’in adına sanatçılara plaket takdim etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak kültür hizmetlerinin devam edeceğini belirterek, “1974’lü yıllara damgasını vurmuş ve hala günümüzde severek izlenen Hababam sınıfı oyuncularını ilçemizde ağırladık. Belediyemizin kültür hizmeti anlamında efsane oyuncularımızı Göreleli hemşerilerimizle buluşturduk. Eğlenceli dakikalar yaşandı ve güzelde oldu” dedi.