HAC İBADETİNİ TAMAMLAYAN ANNE VE BABASI İÇİN KURAN TİLAVETİ OKUTTU!

Görele Belediyesi “Mehmet Zeki Öner Sosyal Yardımlaşma Merkezi” yerini belediyemize bağışlayarak, fakir ve fukaranın yanında olan Göreleli Değerli İşadamımız Yunus Fevzi Öner tarafından hac ibadeti vazifesini tamamlayan babası Mehmet Zeki Öner, annesi Melahat Öner ve ölmüşlerinin ruhuna kuran tilaveti okutuldu.

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma Dünya Birincisi Nuruosmaniye Camii İmam Hatibi Fatih Kaya, Laleli Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Emrullah Akbaş ve Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi Nebi Yaşar’ın Sayfiye Mahallesi Demirci Mehmet Camisinde muhteşem sesleriyle okuduğu kuran tilaveti programına Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Sayfiye Mahalle Muhtarı Mehmet Haluk Öner ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener ve Sayfiye Mahalle Muhtarı Mehmet Haluk Öner program için ilçemize gelen misafirlerle yakından ilgilendi.

Program, Görele Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi ekiplerimizce katılımcılara yemek ikramının ardından sona erdi.