HALK OYUNLARI EKİBİMİZ İL BİRİNCİSİ OLDU

Görele Belediyesi Halk Oyunları ekibimiz, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Halk oyunları yarışmasında il birincisi oldu.

Kapalı Spor Solunda gerçekleştirilen halk oyunları yarışmasında il birincisi olan Görele Beleyesi Halk Oyunları ekibimiz Bölge elemelerine gitmeye hak kazandı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yarışma sonrası halk oyunları ekibimizi Cumhuriyet Meydanında karşılayarak, onların sevinçlerine ortak oldu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, halk oyunları grubumuzu tebrik ederek, “Görele halk oyunlarında, sporda, sanatta, kültürde her zamanki gibi yine kazandı. Ben halk oyunları grubumuzu tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.