HALKIMIZI DENİZLE DAHA FAZLA BULUŞTURACAĞIZ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Ulaştırma Bakanlığı Demiryolları Limanlar Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü tarafından ilçemizde yapımına başlanılan Balıkçı Barınağı çekek yeri inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Görele Limanı içerisinde yapımına başlanılan inşaat çalışmalarıyla alakalı Liman Başkanı Erhan Zeynel’den bilgi alan Belediye Başkanımız Tolga Erener, denizle iç içe olan fakat denizden uzak bırakılan ilçemizi tekrar denizle buluşturacaklarını söyledi.

Belediye olarak deniz kıyılarını mesire amaçlı olarak kullanılmasına uygun hale getireceklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İlçemiz limanında Ulaştırma Bakanlığı Demiryolları Limanlar Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğümüz tarafından Balıkçı Barınağı çekek yeri inşaat çalışmalarına hayırlısıyla başlandı. İnşallah bittiğinde liman içimiz amatör kayıkçılar, olta balıkçıları, yelkenliler ve en önemlisi belediye olarak yapacağımız imalatlardan sonra deniz kıyılarını halkımızın mesire amaçlı olarak kullanmasına uygun hale getireceğiz. Halkımızı denizle daha fazla buluşturacağız” dedi.

Liman Başkanı Erhan Zeynel ise, projenin 90 gün içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirterek, “Bu projeyle 140 adet tekne bağlama yeri ve ana mendireğin onarımı yapılacaktır” dedi.