HALKIMIZIN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYORUZ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, her ay sonu yapılan halk meclisi toplantılarıyla vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyor.

Vatandaşlarımız sorun, sıkıntı, istek ve önerilerini Belediye Başkanımız Tolga Erener, önderliğinde direk muhatabına aktararak, sorunların çözülmesi, isteklerin ise yerine getirilmesi doğrultusunda not alıyor.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak halk odaklı bir hizmet anlayışıyla yola çıktıklarını söyledi.

Hizmetlerin en etkin bir şekilde yürütülmesi için halkın görüşlerine her daim yer verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Belediye olarak şehrimizin her köşesinde hizmetlerimiz devam ediyor. İlçemizi hizmet ve yatırımlarla kalkındırmaya, bu yönde projeler üretip uygulamaya koyma gayreti içerisindeyiz. Yol, su, kanalizasyon, istinat duvarı, parke, asfaltlama, alt ve üst yapı çalışmalarımızı sürdürürken, bir ayağımız Ankara ve İstanbul’da yatırım temaslarında bulunuyoruz. Allah’ın izniyle Hayvan barınağı projemize başladık. Devlet Hastanesi inşaatımız devam ediyor. 300 kişilik öğrenci yurdu projemiz ihale aşamasında. Piknik alanlarımızı genişletiyoruz. Bunların haricinde tarihimizi canlandırmak, unutulan değerlerimizi yaşatmak için çalışmalarımız var” dedi.