HALKIMIZINDAN GELEN TALEPLERİ AYAKLARINA GÖTÜRÜYORUZ

Görele Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında ülkemizde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Bayram öncesi, bayramda ve bayramdan sonrada halk odaklı hizmetlerini sürdüren ve sürdürmeye devam edecek olan Belediyemiz, halkımızın taleplerini anında karşılıyor.

Vatandaşlarımızın bir telefon kadar yakınında olan Belediyemiz, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimizce vatandaşlarımızdan gelen talepleri ayağına kadar ulaştırıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamalarında hiç bir mağduriyete izin vermeyeceklerini belirterek, “Belediye ekiplerimiz halkımız için aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamalarında herhangi bir mağduriyete izin vermemek için halkımızın taleplerine çevap vererek, yerine getiriyoruz. Halkımızdan isteğimiz kurallara uyup dışarı çıkmamalarıdır. Bizler halkımızın bir telefon kadar yakınındayız. Taleplerinizi (0454) 515 10 10 numaralı hattımızı arayarak bildirebilirsiniz” dedi.