HALKIMIZLA GÖNÜL SOFRAMIZDA BULUŞTUK!

Görele Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül sofrası iftar yemeğimizde binlerce Göreleli vatandaşımız bir araya geldi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlediğimiz ve binlerce vatandaşın büyük ilgi gösterdiği gönül sofrası iftar yemeğimizde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Gerçekleştirdiği hizmetler ve getirdiği yatırımlarla halkın takdirini toplayan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener ile iftar yemeğine katılan vatandaşları tek tek dolaşarak, onlarla yakından ilgilendi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Gönül sofrası iftar yemeğimizle Görele halkının birlik ve beraberliğinin en güzel örneğini sergilediğini söyledi.

Gönül sofrası iftar yemeğimizle binlerce vatandaşımızla bir araya gelmekten onur duyduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Gerçekten yemeğimiz büyük ilgi gördü ve bu bizi ayrıca mutlu etti. Allah hepinizden razı olsun. Niyetlerimiz kabul olsun. Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramımız kutlu olsun. Rabbim nice bayramlara bizleri eriştirir inşallah. Görele halkı gerçekten çok büyük. Birbirine kenetlenmiş, birbirini seviyor, birlik ve beraberlik içerisinde oluyor. Bunun en güzel örneğini bu yemeğimizde gördük. Hepiniz hoş geldiniz, hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.