HASTANEMİZE KAZANDIRILAN ‘İŞİTME TESTİ’ ÜNİTESİ HİZMETE AÇILDI!

Opr. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesine kazandırılan İşitme Testi (Odyometri) ünitesinin Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen, AK Parti Görele Gençlik Kolları Başkanı Onurhan Yılmaz ve beraberindekiler tarafından açılışı gerçekleştirildi.

Görele Devlet Hastanesine kazandırılan İşitme Testi (Odyometri) ünitesi Belediyemiz Meclis Üyelerimizden Nahide Yayla’nın annesi Gülhanım Bilge ve babası merhum Eski Çanakçı Belediye Başkanlarından Osman Bilge tarafından donatıldı.

AK Parti Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk ve Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, hastaneye kazandırılan işitme testi ünitesine tıbbi cihaz bağışı yaparak, ünitenin donatılmasını sağlayan hayırsever Gülhanım Bilge’ye teşekkür plaketi takdim ettiler.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, devlet hastanesinin sağlık alanında ilklere imza atmaya devam ettiğini belirterek, hastaneye desteğinden dolayı Gülhanım Bilge’ye teşekkür etti.