HASTANEMİZİN ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORUZ
Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla Op. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanemizin çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları sürüyor.
Dış cephe iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı Op. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanemizin belediyemiz tarafından büyük bir kısmının çevre düzenlemesi yapılarak halkımızın hizmetine sunuldu. Peyzaj çalışmalarının devam ettiği hastane çevresinde ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yapılacak.
Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bölge hastanesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen devlet hastanemizin çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını belediyemiz olarak sürdürüyoruz. Büyük bir kısmının tamamlandığı çalışmalarımız tamamlandığında hastanemiz daha modern bir çevreye sahip olacaktır. Hayırlı olsun” dedi.