HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZCA İLÇEMİZE KAZANDIRILAN ÇEŞMEMİZ HİZMETE AÇILDI

Miktad ve Safinaz Yosma’nın ailesinin destekleriyle Belediyemiz tarafından Salih Sinirlioğlu Caddesi Eski Parka kazandırılan dört köşeli çeşmenin açılışı yapıldı.

Çeşmenin açılışına katılan Belediye Başkanımız Tolga Erener, Miktad ve Safinaz Yosma’nın ailesi tarafından ilçeye yeni bir çeşme kazandırdıklarını belirterek, “hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Çeşme yapımında emeği gecen hayırseverlere teşekkür eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Tüm vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz yeni çeşmemiz hayırlı uğurlu olsun. Çeşmemiz estetiği ve görselliğiyle ilçemize farklılık sunacaktır. Tüm hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına getirmeye, yenilikler sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, daha sonra Miktad ve Safinaz Yosma’nın ailesi adına ailenin en büyük çocuğu olan Fatma Aydın’a plaket takdim etti.