HAYRULLAH KOÇ PARKIMIZIN ÇEVRESİ VE ÇOCUK OYUN ALANINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPTIK!

Belediyemiz tarafından Hayrullah Koç Parkının çevre düzenlemesi yapılarak, çocuk oyun alanları yenilendi ve onarıldı.

Çalışmaları yerinde takip eden Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, geleceğin teminatı olan çocukların sağlıklı ve güvenilir alanlarda aileleriyle vakit geçirebilmeleri için çocuk parklarını yenileme çalışmalarının devam edeceğini ve ilçedeki diğer tüm çocuk parklarında periyodik olarak bu uygulamanın sürdürüleceğini ifade etti.

Başkanımız Erener, “Belediyemiz olarak ilçemiz Hayrullah Koç Parkında bir çalışma başlatarak, hem parkımızın çevre düzenlemesini yaptık, hem de çocuk oyun gruplarını ciddi bir onarım ve bakımdan geçirerek, boyama çalışması yaptık. Mahalli seçimler öncesi söz verdiğimiz ‘Her Mahalleye Çocuk Parkı’ projemize de devam ediyoruz. Kumyalı, Yeşiltepe ve Bozcaali mahallelerimizde hayata geçirdiğimiz çocuk parklarını her mahallemizde de hayata geçirip, çocuk oyun alanlarını çocuklarımızın ayaklarına götürüyoruz. Belediye olarak çocuklarımız için yeni parklar, oyun alanları oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.