HENTBOL TAKIMIMIZ GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kadınlar Hentbol 1. Lig’inde mücadele eden Görele Belediyesi Hentbol Takımımız, kendi evi ve seyircisi önünde karşılaştığı zorlu Sivas Belediyespor Kulübünü de devirerek, galibiyet serisini devam ettirdi.

Galibiyet serisini sürdürmeye devam eden Görele Belediyesi Hentbol Takımımız, kendi evi ve taraftarı önünde Sivas Belediyespor Kulübünü 32-30’luk skorla geçti.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Kadınlar Hentbol 1. Lig’inde mücadele eden Görele Belediyesi Hentbol Takımımızın ligde galibiyet serisini sürdürdüklerini söyledi.

Amaçlarının her daim şampiyonluk parolası olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Zorlu Sivas Belediyespor Kulübünü de devirerek, yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Sivas Belediyespor Kulübü karşısında güzel bir oyun ortaya koyarak, bu haftayı da kayıpsız geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hentbol takımımızı, hocalarımızı ve yönetimimizi tebrik ediyorum” dedi.