‘HEPİ, TOPU MİZAH’ İZLEYENLERE KEYİFLİ DAKİKALAR YAŞATTI

Sosyal ve kültürel etkinliklere her alanda önem verdiğini kanıtlayan Belediye Başkanımız Tolga Erener’in kültürel etkinlikler dizisi devam ediyor.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelenen Yönetmenliğini Murat Bulut’un yaptığı ‘Hepi, topu Mizah’ adlı tiyatro oyunu izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Eğlendirirken, düşündüren ‘Hepi, topu Mizah’ adlı tiyatro oyunu izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, oyun sonunda sanatçıların başarılı performansını tebrik ederek, oyunun yönetmeni Murat Bulut’a plaket takdim etti.

Belediye olarak kültürel faaliyetlere her zaman önem verdiklerini, tiyatronun Görele’de büyüyerek güçlendiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görele’nin kültür ve sanatla buluşması güçlenerek devam edecek. Çünkü tiyatro hayatın ta kendisidir. Biz de bunu yaşatmak ve artılar katmak için gayret ediyoruz. Güzel bir oyun olduğu kanaatindeyim. Oyuncularda oyunun hakkını verdi. Ben artık Göreleli saydığım, burada doğup burada büyüyen Murat Bulut ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.