HER ALANDA BİLGİYİ ÜRETEN TOPLUM OLMALIYIZ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediyemizin destekleriyle Görele Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan TUBİTAK destekli bilim şenliğine katıldı.

Öğrencilerin buluş ve deneylerini inceleyen Başkanımız Erener, geleceğin bilim adamı olacak gençlere başarılar diledi.

Bilgiyi üreten bir toplum olmamız gerektiğini belirten Başkanımız Erener, “Hakikatten insanlarımızı bilinçlendirme adına çok başarılı bir çalışma olmuş. Bu projelere küçük projeler gözüyle bakmak doğru değil. Büyük hedeflere küçük adımlarla ulaşılır. Ben öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyor, tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Her alanda bilgiyi üreten bir toplum olmamız gerekmektedir” dedi.