HİDAYET CAMİ ÇEVRESİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Çalışmalarına yenilerini eklemeye devam eden Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Bahçelievler Mahallesi Hebirli mevki Hidayet cami çevresinde de çalışma başlattı.

Aralıksız çalışmalarını sürdürerek, ilklere imza atan, ilçesi adına her türlü sorunlara el atarak, çözümü noktasında elinden gelenin fazlasını yapan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Bahçelievler Mahallesi Hebirli mevkisindeki Hidayet cami çevresinde de çalışma başlattı.

Belediyemiz tarafından çalışmaların sürdürüldüğü Hidayet cami çevresinde tesviye çalışmalarının ardından çevre duvar ve parke çalışmaları yapılacaktır.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, mahallelerdeki her türlü sorunları çözmeye çalıştıklarını belirterek, “Mahallelerimizde çalışmalarımızı kapsamlı bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız sorunları ortadan kaldırarak, ilçemizi mahallelerimizle kalkındırmaktır. İmkanlarımız çerçevesinde her mahallemizin sorunlarına el atmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde el ele vererek, imkansızlıkları imkanlara çevireceğiz” dedi.

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hikmet Dikbaş ise Belediye Başkanımız Tolga Erener’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.