HİZMET FİLOMUZA BİR YENİSİNİ DAHA KATTIK!

Belediyemiz araç filozunu genişletmeye ve büyütmeye devam ediyor.

Vatandaşlara anında en aktif bir şekilde hizmet verebilmek için her türlü imkanlarını seferber eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediyemizin araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

En son teknolojik ve en son sistemle üretilen lastikli yükleyici aracımız, karla mücadelede ve her türlü diğer işleri kısa sürede görecektir.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele’nin her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Belediyenin ihtiyacı olan bir aracı daha ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkanımız Erener, “Belediyemize meclisinin ortak kararıyla beraber ihtiyacımızı karşılamak amacıyla Lastikli yükleyici kazandırdık. Aracımız 125 Bin EURO’ya mal olan en son sistem ve en son teknolojik aracımız ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Görele’ye anında, daha etkin hizmet verebilmek için böyle bir araca ihtiyacımız vardı. Belediye Başkan Yardımcımız Halil Ekiz ve çalışma arkadaşlarımızla bu aracı bizzat denedik. Kar yağdığı ve diğer farklı işlerde bu araç işimizi çok iyi şekilde göreceğini düşünüyoruz” dedi.