HÜKÜMET KONAĞI ÇEVRESİ KORKULUKLARLA KAPATILDI.

Görele Belediyesi tarafından yapılan ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarıyla güzelleştirilen hükümet konağı çevresi korkuluklarla kapatıldı.

İlçede başlattığı ‘kamu kurum ve kuruluşların çevresini güzelleştiriyoruz’ projesiyle peyzaj çalışmalarına önem veren Belediyemiz, güzelleştirilen yerlerin zarar görmemesi için korkuluk çalışmalarını da sürdürüyor.

Çalışmalarını her alanda hız kesmeden sürdüren Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçenin düzen ve temizliğine ne derece önem veriliyorsa estetiğini de bir o kadar önemsediklerini söyledi.

Görele’yi modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkanımız Erener, “İlçe genelinde devam eden, bahar hazırlıkları kapsamın da çevre düzenlemesi ve kent estetiğine katkıda bulunması için, park, bahçe, refüj ve yeşil alanlarda başlatılan çalışmaların yanı sıra ‘kamu kurum ve kuruluşların çevresini güzelleştiriyoruz’ projesiyle de kamu kurum ve kuruluşlarımızın çevresini düzenliyoruz” dedi.