İÇME SUYU HATTI ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR!

Belediyemiz tarafından yıllar önce döşenen ve sürekli arıza vererek su kesintilerine neden olan içme suyu hatları yenileriyle değiştiriliyor.

Belediyemiz tüm mahallelerde başlattığı alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Yıllar önce döşenen ve sürekli arıza veren eski içme suyu hatlarını yenileriyle değiştirerek birçok mahalledeki bu soruna dur diyen Belediyemiz çalışmalarını Sayfiye Mahallesi’nde sürdürdü.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yıllar önce döşenmiş fakat hiç değiştirilmemiş ömrünü tamamlayan eski su şebeke hatları nedeniyle sık sık arıza ve su kesintileri yaşandığını, bunlara dur demek için birçok mahallede tamamlanan çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İlçeye cazibeli, nitelikli ve yeterli içme suyu kazandırma çalışmalarında ciddi adımlar atıldığını, bu çalışmaların devam ettiğini de belirten Başkanımız Erener, “Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için hizmet çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok mahallenin alt ve üst yapısını yaparak eskiyen içme suyu hatlarını değiştirdik. Çalışmalarımıza diğer mahallelerimizde devam ediyoruz. Yaşanan su kesintilerinden dolayı halkımızdan özür diliyor, biraz hoşgörü bekliyoruz. Suyun hayati öneme sahip olduğunun bilincindeyiz ve bunun için çalışıyoruz” dedi.