İÇME SUYU ŞEBEKESİNDE OLUŞABİLECEK KAÇAKLARA AMAN VERMİYORUZ

Görele Belediyesi içme suyu şebekesinde oluşabilecek muhtemel kaçaklara aman vermiyor.

Belediye ekiplerimiz ilçemiz genelinde içme suyu şebeke hattımızda meydana gelebilecek su kaçağına anında müdahale için kaçak tespit çalışmalarını sürdürüyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, içme suyunda ki kayıp-kaçakla mücadelenin etkili olduğunu belirterek, “Belediyemiz Su İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlı ve programlı yaptığı kontrollerle ilçemiz genelinde su kaçağı tespit çalışmalarına devam ediyor. Son sistem arıza tespit ve tamir ekipmanları ile çok hızlı bir şekilde olası su kaçağına müdahale eden ekiplerimiz, vatandaşlarımızı mağdur etmeden arızayı gideriyor” dedi.

Kayıp-kaçak tespit çalışmalarıyla içme suyu kaynaklarına da katkıda bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Kayıp-kaçak tespit çalışmalarımızda öncelikle bizlerden desteğini esirgemeyen Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca içme suyu şebekelerinden boşa akarak yer altı sularına karışacak olan kayıp-kaçakları tamir etmekle önemli bir tasarruf sağlıyoruz. Bu sayede ilçemizin içme suyu kaynaklarına da katkıda bulunmuş oluyoruz. İçme ve kullanma suyu ihtiyacının ve kalitesinin karşılanmasına yönelik çeşitli çalışmalarımız da devam ediyor”