İFTARIN GÜZELLİKLERİNİ AŞEVİMİZDE YAŞANMAYA DEVAM EDİYORUZ!

Belediyemiz tarafından gecen yıl hizmete açılan aşevimiz, bu Ramazan ayında da vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam ediyor. Bu vesileyle vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde iftarını açarken, okunan kuranı kerim tilaveti ile de ramazan ayının manevi duygusunu içlerinde yaşıyorlar.

Vatandaşlarımızın güzel bir ortamda, uygun bir şekilde aşevinden istifade edebilmesi için Ramazan ayı ve sonrası Belediyemiz olarak hizmete açtığımız aşevimizde Müftülük tarafından görevlendirilen bir İmam Hatip’te gelenlere kuranı kerim tilaveti sunuyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, aşevinden ekonomik durumu müsait olmayan vatandaşlar güzel bir ortamda ve uygun bir şekilde istifade edebilecekleri gibi durumu olmayan ve tespit edilen vatandaşlara her gün sıcak yemek ulaştırılması hedeflendiğini söyledi.

Aşevinin geçici bir iş olmadığını, geleceğe temel atma gibi olduğunu belirten Başkanımız Erener, “İlçemizde ekonomik durumu müsait olmayan vatandaşlarımızın güzel bir ortamda ve uygun bir şekilde istifade edebilecekleri bir yeri hizmete açmanın Ramazan ayında mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye olarak durumu olmayan ve tespit edilen vatandaşlarımıza da her gün sıcak yemek ulaştırmayı hedefliyoruz. Hizmete açtığımız aşevi yardımsever vatandaşlarımızın da destekleriyle Ramazandan sonrada vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Ben emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.