İHTİYAÇ DUYULAN ALANLARDA BÜZ ÇALIŞMAMIZ SÜRÜYOR

Görele Belediyesi tarafından çevre kirliliğine neden olan alanlar büz çalışmalarıyla kapatılarak, muhafaza altına alındı.

Bu kapsamdaki çalışmalarına hız veren Görele Belediyesi, büz çalışmalarını Bozcaali Mahallesinde sürdürüyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, ihtiyaç duyulan ve ihtiyaç tespit edilen noktalarda, altyapıyı güçlendirmek için büz döşeme çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yapılan hizmetlerin kalıcı, köklü ve nitelikli olması için son sürat çalışmalara devam ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Sağlam bir altyapı oluşturmak için ihtiyaç olan alanlara büz döşüyoruz. Yaşanacak su taşkınlarının önüne geçecek olan büzler, kaliteli bir altyapının olmazsa olmazıdır. İhtiyaç duyulan her noktada plan ve program dâhilinde çalışmalarımız sürecektir” dedi.