İL BAŞKANI TÜTÜNCÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İstanbul’da tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün cenaze törenine katıldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, İl Başkanı Tütüncü’nün ailesine başsağlığı dileklerinde bulunarak, cenaze törenine katılan Başbakanımız Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli’yi karşıladı.

Tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat eden ve memleketi Giresun’a getirilen Tütüncü için Çıtlakkale Mahallesi’ndeki evinde ve AK Parti İl Başkanlığı önünde tören düzenlenerek, helallik alındı.

Tütüncü’nün cenazesi, öğle vakti merkez Hacı Miktat Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından, Yeni Mezarlıktaki aile kabristanlığında toprağa verildi.