İLÇE KAYMAKAMIMIZ MURAT ÖZDEMİR İÇİN VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Görele’de Giresun Vali Yardımcılığı Hukuk Müşavirliğine atanan Kaymakamımız Murat Özdemir’e veda programı düzenlendi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresun Vali Yardımcılığı Hukuk Müşavirliğine atanan Kaymakamımız Murat Özdemir’e yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kaymakamımız Murat Özdemir’in kısa sürede gönüllere taht kurduğunu belirterek, “Kaymakamımız Murat Özdemir ilçemizde kısa süre görev yapmasına rağmen kişilik olarak çok sevildi. Kısa sürede güzel dostluklar oluşturdu, güzel işler yaptı. Görele kendisini çok sevdi. Kendisine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Kaymakamımız Murat Özdemir ise, Görele’de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Görele insanı samimi, sevecen ve çok içtendi. Burada görev yapmaktan dolayı çok mutlu oldum. Güzel dostluklar kurduk, başarılı işlere imza attık” dedi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Kaymakamımız Murat Özdemir’e ilçemizin simgesi ve kültürü olan Kemençe hediye etti.