İLÇE MERKEZİ, SOĞUKSU, HENDEKBAŞI VE SAYFİYE MAHALLELERİNDE OLASI SU KESİNTİLERİNİ BERTARAF EDİYORUZ

Görele’nin yıllardır kanayan yarası Belediye Başkanımız Tolga Erener ile son buluyor. İlçe merkezi başta olmak üzere Soğuksu, Hendekbaşı ve Sayfiye Mahallelerini kapsayan içme suyu anahat bağlantı çalışmaları yapıldı.

İlçemiz Mehmet Karaca Emanet Sokakta başlatılan anahat çalışmaları kapsamında olası bir arızada İlçe merkezi başta olmak üzere Soğuksu, Hendekbaşı ve Sayfiye Mahallelerinde meydana gelebilecek su kesintileri artık tarih oluyor. İleriye dönük başlatılan bağlantı çalışmalarıyla Soğuksu Mahallesi’nde olası bir arızada ilçe merkezi başta olmak üzere Hendekbaşı ve Sayfiye Mahalleleri su kesintilerinden etkilenmeyecek.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, içme suyu anahat bağlantı çalışmalarını yerinde inceleyerek, İlçe merkezi başta olmak üzere Soğuksu, Hendekbaşı ve Sayfiye Mahallelerini kapsayan içme suyu anahat bağlantı çalışmalarının yapıldığını, asbest boruların yerlerine ise daha sağlıklı yeni modern boruları inşa ettiklerini söyledi.

Anahat bağlantı çalışmaları kapsamında herhangi olası bir arızada başta ilçe merkezi olmak üzere Soğuksu, Hendekbaşı ve Sayfiye Mahallelerinde yaşanan su kesintilerini bertaraf ettiklerini belirten Başkanımız Erener, “Teknik açıdan problemli olan şehir içi ve mahallelerimizin çok acil olarak revizyonu gerekiyordu. İlçemizde başlattığımız çalışmalarla bir çok bölgemizin alt yapısını yeniledik. Bizler için çok önemli olan bir çalışmaya daha el attık. İlçe merkezi olmak üzere Soğuksu, Hendekbaşı ve Sayfiye Mahallelerini kapsayacak anahat bağlantı çalışmalarını da gerçekleştirdik. Bu çalışmalar kapsamında asbest borular yenileriyle değiştirilerek, yeni modern boruların inşasını da gerçekleştirdik. İçme suyu borularının son teknoloji ile fizyon ve alın kaynakları ile bağlantısı yapılmıştır” dedi.