İLÇE POLİS TEŞKİLATINDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET!

Görele Emniyet Müdürü Nazım Şahin, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü olması dolayısıyla Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Şahin, beraberindeki heyet ile yaptığı ziyarette Erener’e çiçek takdim etti.

Başkanımız Erener, yaptığı konuşmada, polis teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması görevlerini kendisine tanınan yetkiler çerçevesinde başarıyla yerine getirdiğini söyledi.

Polis teşkilatının, Türkiye’nin köklü kurumlarından biri olduğunu belirten Başkanımız Erener, vatandaşların huzur ve güveni için ülke çapında gösterilen gayretlerin takdire şayan olduğunu dile getirdi.

Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerinin sağlanmasında, ülke bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik yıkıcı, bölücü hareketlerin önlenmesinde ve iç güvenlik harekatında hayatlarını kaybeden şehit polislerimizi rahmet, gazilerimizi de şükran ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle de üstün hizmet anlayışı ve özveriyle görev yapan polis teşkilatımızın değerli mensuplarının haftasını kutluyorum.”