İLÇEMİZDE ’15 TEMMUZ’ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI.

Görele Belediyesi ve Kaymakamlık tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olması dolayısıyla 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı.

Cumhuriyet Meydanında açılan 15 Temmuz fotoğraf sergisinde 15 Temmuz’da yazılan destansı mücadelenin fotoğrafları ile deneme, öykü ve şiir konulu yarışmalarda dereceye giren ortaöğretim okulu öğrencilerinin eserleri sergilendi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, sergideki fotoğrafları tek tek inceleyerek, “15 Temmuz unutulmaması gereken tarihi bir destandır” dedi.

Başkanımız Tolga Erener, “Türk halkına, demokrasimize ve cumhuriyetimize karşı yapılan bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Allah’a şükürler olsun ki bu darbe girişimi sonuçsuz kaldı. Artık geleceğe daha sağlam basmalı ve bakmalıyız. Ben tekrardan yaşanan darbe girişiminde mermilere karşı göğsünü siper eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.