İLÇEMİZDE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Görele’de törenlerle kutlandı.

Kapalı Spor Salonunda saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Fatih Yılmaz, Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet İncirkuş, “19 Mayıs, Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır” dedi.

Tören, okunan şiirlerin, çeşitli spor faaliyetler ile kompozisyon, resim ve şiir dalında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Törene, Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in yanı sıra Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Fatih Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet İncirkuş, öğretmenler, öğrenciler, vatandaşlar ve diğer daire amirleri katıldı.