İLÇEMİZDE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI!

Görele’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Hayrullah Koç Parkında Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Personel Teğmen Serkan Dursun, törende yaptığı konuşmada, 30 Ağustos 1922’nin düşmanın belinin kırıldığı ve Türk’ün gücünün dünyaya duyurulduğu gün olduğunu belirterek, “Atatürk, bugün Türk milletini özlediği ve layık olduğu bağımsızlığa kavuşturmuş ve çok sevdiği vatanına armağan etmiştir. Kurtuluş Savaşı 30 Ağustos 1922’de bitmiş olabilir ama Türkün bağımsızlık ve kurtuluşu için verdiği ve vereceği savaş hiç bitmeyecek. Bu şanlı Türk bayrağı dalgalandığı sürece devam edecektir” dedi.

Tören, şiirlerin okunmasının ardından sona erdi.

Törene, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Özkan Kavak, Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Çınar, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.