İLÇEMİZDE ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLERLE KUTLANDI!

Görele’de “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. Yıldönümü” olması dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Atatürk Büstüne çelenk sunulması ve şehitliği ziyaret ile başlayan tören Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde devam etti.

Törene, Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in yanı sıra Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Aytunç Tayfur, Görele İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve diğer daire amirleri katıldı.

Tören, okunan şiirlerin, Görele Ortaokulu öğrencilerinin oratoryom ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Çanakkale’nin Gerisindekiler adlı tiyatro gösterilerinin ardından sona erdi.