İLÇEMİZDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARININ ŞİMDİKİ ADRESİ SOĞUKSU MAHALLEMİZ OLDU.

Kumyalı ve Yeşiltepe Mahallesi ile şehir merkezinin tamamı, Sayfiye ve Hendekbaşı Mahallelerinin bir kısmında tamamlanan Doğalgaz yatırım çalışmalarında Soğuksu Mahallesine de ilk kazma vuruldu.

Görele’nin yıllardır özlediği, hayalini kurduğu Doğalgaz yatırım çalışmaları Kumyalı, Yeşiltepe Mahalleleri ile şehir merkezinin ardından Soğuksu Mahallesi’nden yeniden başladı.

Belediye Başkanımız Ahmet Süleymanoğlu, çalışmaları yerinde inceleyerek, Başkan Yardımcımız Halil Ekiz, Fen İşleri Müdürümüz Serkan Çınar ve Soğuksu Mahalle Muhtarı İlhan Fuat Tavacı’dan bilgi aldı.

Kumyalı ve Yeşiltepe Mahallesi ile şehir merkezinin tamamı, Sayfiye ve Hendekbaşı Mahallelerinin bir kısmında tamamlanan Doğalgaz yatırım çalışmalarında Soğuksu Mahallesi’nden tekrar başladığını belirten Belediye Başkanımız Ahmet Süleymanoğlu, “İlçemizde Doğalgaz yatırım çalışmalarımız devam ederken, doğalgaz çalışmalarını tamamladığımız yerlerde de üst yapı çalışmalarını sürdürüyoruz” dedi.