İLÇEMİZDE ‘GÖRELE BALIK EVİ’ AÇILDI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘Görele Balık Evi’nin açılışına katıldı.

Eser Güdük tarafından Hasan Ali Yücel Caddesinde açılan Görele Balık Evi’nin açılışını yapan Belediye Başkanımız Tolga Erener, işyerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Balıkçılık sektörünün bol olduğu bölgemizde Balık Evinin açılmasından mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Yeni bir işyeri, yeni bir istihdam demektir. Ben yeni işyerimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Balıkçılık sektörünün bol olduğu bölgemizde böyle bir işyeri ilçemize yakışırdı. Bu yönde bizlere birçok talepte bulunanlarda olmuştu. Şükürler olsun ki bu eksiklikte ilçemizde giderilmiş oldu. Ben bol kazançlar diliyorum” dedi.