İLÇEMİZDE KORONAVİRÜS SALGINIYLA MÜCADELEMİZ TAKDİR TOPLUYOR

Küresel bir tehdit olan ve ülkemizde de hızla yayılmaya devam eden koronavirüsüne karşı Görele Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimizim tam donanımlı kıyafetleriyle ilçemizde sürdürdüğü dezenfekte çalışmaları takdir topladı.

Görele Belediyesi koronavirüs salgınıyla mücadelede sürdürdüğü çalışmalarla Türkiye’de örnek gösterilen belediye oldu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediyemiz tarafından koronavirüsüne karşı başlatmış oldukları çalışmaların program dahilinde hızla devam ettiğini söyledi.

Ülkenin çok ciddi bir süreçten geçtiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bu zorlu süreci birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte aşacağız. Belediye olarak virüse karşı tedbirlerimizi aldık ve program dahilinde çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza çağrımız lütfen devletimizin ön gördüğü yasaklara uyalım. Evlerimizden çıkmamaya özen gösterelim ve virüsün yayılmasına engel olalım” dedi.