İLÇEMİZDE SPOR TESİSLERİNİN YAPIMINA BAŞLANDI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in girişimleriyle ilçeye kazandırılması planlanan tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları ve bazı spor tesislerinin yapımına başlandı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Bozcaali Mahallesinde yapımına başlanan spor komplekslerinin ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Belediye olarak sağlıklı nesiller yetişmesi için sportif faaliyet ve çalışmalar ile bunlara ilişkin yatırımlara büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“İlçemize hizmet etme aşkıyla yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, dışarıda boş zaman geçirmelerini önlemek ve onları spora yönlendirmek için yatırımlarımız devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye kazandırılması planlanan tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları ve bazı spor tesislerimizin hayırlısıyla inşaat çalışmalarına başladık. Sağlıklı gençlerin yetişmesinde çok büyük katkı sağlayacak projenin, çocuklarımıza, gençlerimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Emeği geçenlere teşekkür ederiz”