İLÇEMİZE YENİ BİR ESER KAZANDIRILMASI İÇİN İMZALAR ATILDI

Görele Belediyesi ile DOKAP tarafından ilçeye kazandırılacak yeni bir eser için imzalar atıldı.

Görele Belediyesi ile Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) tarafından ilçeye kazandırılması planlanan ‘Görele ve Çevresi Turizm Odaklı Yerel Kalkınma ve Destinasyon Projesi’ için protokol sözleşmesi imzalandı.

Protokol sözleşmesi Belediye Başkanımız Tolga Erener ve DOKAP Başkanımız Hakan Gültekin arasında imzalandı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele’ye desteklerinden dolayı DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’e teşekkür ederek, ilçeye yeni bir eser kazandırmak için ilk imzaların atıldığını söyledi.

İlçenin Kumyalı Mahallesi sahil kısmında bulunan dolgu alanlarında festival alanı ve peyzaj çalışmaları yürütüleceğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Yapacağımız ilk etap imalatlar için karşılıklı olarak protokol sözleşmesini imzaladık. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.