İLÇEMİZİN KÜLTÜR MİRASI KATİP ŞADİ’Yİ UNUTMUYORUZ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, TRT Sanatçısı İbrahim Can ile birlikte ilçemizin kültür mirası, yaşayan efsanesi kemençe üstadı Katip Şadi’yi evinde ziyaret etti.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, TRT Sanatçısı İbrahim Can ilçemizin kültür mirası, yaşayan efsanesi kemençe üstadı Katip Şadi ile sohbet ederek, tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Katip Şadi’nin efsane şarkılarından bazılarını seslendiren TRT Sanatçısı İbrahim Can, “Katip Şadi efsane bir isimdir. Biz onun bu şarkılarıyla büyüdük. Her defasında Katip Şadi’yi evinde ziyaret etmeye onunla geçmiş anıları tekrar gözümüzde canlandırmaya çalışıyoruz. Ben kendisine uzun ömürler diliyorum. Belediye Başkanımız Tolga Erener’e ilçenin kültür mirası olan büyük usta Katip Şadi’ye sahip çıktığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.