İlçeye Ayrı Bir Katma Değer Kazandıracak!

Belediyemiz tarafından kanalizasyon, elektrik, yağmur ve içme suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamladığımız Küçük Sanayi Sitesinin çevre düzenleme çalışmalarına da başlandı.

İlçeye ekonomik anlamda büyük katma değer kazandıracak olan ve belediyemiz tarafından kanalizasyon, elektrik, yağmur ve içme suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamladığımız Küçük Sanayi Sitesinin yine belediyemizce çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçede yapımına başlandığı andan itibaren belediye olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, Küçük Sanayi Sitesinin büyük ve küçük ölçekli bir çok sorununu çözdüklerini söyledi.Sanayi sitesine katkılarının son sürat devam edeceğini belirten Başkanımız Erener, Sanayi Sitelerinin ilçe için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Onun için belediye olarak elimizden gelenin en iyisini sanayi sitemize de vermeye çalışıyoruz.

Büyük ve küçük ölçekli bir çok sorununu çözdüğümüz sanayi sitemizde artık sona yaklaşıldı diyebiliriz. İlçeye ayrı bir hava, ayrı bir katma değer katacak olan sanayi sitemiz ilçemize hayırlı olmasını diliyorum, dedi.